Copiii, tot mai des la teatru

488
teatrulTeatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu – Jiu, este luat cu asalt de copii. Micuţii vin, de cele mai multe ori, în grupuri organizate, de la şcoală, pentru a viziona diferite spectacole oferite de actorii târgujieni.

De la începutul acestei săptămâni şi până mâine, la matineu a fost prezentată piesa „Harap – Alb”, pentru copii. Aceştia s-au înghesuit în număr mare la teatru, sala umplându-se până la refuz în câteva minute. Tot în aceste zile, după – amiaza, de la orele 19 şi, respectiv, 18, în funcţie de zi, se joacă piesa „Balera”, un  mare succes al stagiunii trecute. Aceeaşi piesă va fi jucată şi sâmbătă dimineaţa, de la ora 10. Săptămâna viitoare va fi, fin nou, dedicată celor mai mici, actorii teatrului pregătind tot piesa „Harap – Alb”, pe care o vor prezenta în trei zile consecutive. În ultima săptămână a acestei luni, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” va prezenta, tot la matineu, piesa „Pupăza din tei”.
Premieră
Luna viitoare, pe lângă celelalte spectacole prezentate, actorii târgujieni vor oferi publicului o premieră şi anume „Titanic vals”. Piesa va fi jucată pentru prima dată la Târgu – Jiu în seara zilei de 5 decembrie, cu începere de la ora 20,00.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here