Constatări ale poliţiştilor gorjeni

558
Cercetat pentru furt calificat
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tg-Jiu l-au identificat pe Alin B., de 32 ani, din localitate, care, în noaptea de 06/07.10.2009, a sustras un subansamblu auto (planetară de buldo-excavator), din incinta DSC Gorj.
Făptuitorul valorificase bunul sustras la un depozit de fier vechi din Tg-Jiu.

Cercetaţi pentru braconaj piscicol
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tg-Jiu i-au prins în flagrant pe George P.M., de 27 ani, din comuna Muşeteşti, D-tru E.M., de 27 ani, din Bumbeşti-Jiu, Constantin A., de 22 ani, din comuna Crasna şi Ion B.F., de 31 ani, din Tg-Jiu, în timp ce efectuau acte de braconaj pe râul Jiu, în apropierea cartierului Iezureni.
Cei în cauză foloseau o plasă mono filament, pe care poliţiştii au ridicat-o în vederea cercetărilor.
Cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii privind mărcile înregistrate
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tg-Jiu l-au depistat pe Alin P., de 32 ani, din Tg-Jiu, în timp ce avea expuse la vânzare, în faţa locuinţei, mai multe produse de îmbrăcăminte, respectiv treninguri şi bluze, purtând însemnele unor mărci renumite.
Tânărul nu deţinea documente care să ateste provenienţa sau care să certifice că sunt originale.
Cele două 26 produse textile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar tânărul este conform art. 83, lit. b., din Legea nr. 84/1998, pentru punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice sau similare.
Cercetat pentru nerespectarea regimului transportului rutier public
Poliţiştii din municipiului Motru l-au identificat în trafic pe Titel D., de 35 ani, din comuna Roşia de Amaradia, care transporta cu autocamion, pe DN 67, cărbune lignit, deşi nu deţinea licenţă de transport.
Biroul de presă IPJ Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here