Au furat şenila excavatorului

530
Doi tineri din Motru sunt anchetaţi penal pentru că au furat şenila unui excavator. Poliţiştii din cel de-al doilea municipiu al judeţului au fost sesizaţi sâmbătă la prânz despre furtul respectiv, furt produs în cariera Roşiuţa cu o noapte înainte.

Şenila furată fusese dusă la un centru de colectare a fierului vechi, pentru acest lucru doi tineri cu vârste de 22 şi 23 de ani alegându-se cu dosar penal pentru furt calificat.

Aceiaşi acuzaţie îl vizează şi pe un bărbat de 35 de ani din Târgu Jiu, suspectat că a furat receiver-ul unui televizor dintr-o cârciumă aflată în piaţa din Târgu Cărbuneşti. Poliţiştii din oraş, împreună cu cei de la TF Târgu Jiu, au stabilit că furtul s-a produs noaptea, suspectul profitând de faptul că uşa de acces nu era asigurată corespunzător. Prejudiciul în valoare de 200 de lei a fost recuperat şi returnat proprietarului de drept.
Tot pentru furt calificat este anchetat şi un bărbat de 49 de ani, din Rovinari, acuzat că a furat trei chiuvete şi două suluri de plasă, precum şi alte materiale din fier, toate depozitate în apropierea unui bloc. Proprietarul bunurilor respective a constatat că i-au dispărut obiectele din metal, prejudiciul fiind estimat la circa 500 de lei.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here