Amenzi de 1.950 lei, date de jandarmi

396

De Ziua Îndrăgostiţilor şi pe 15 februarie, jandarmii gorjeni s-au implicat în mai multe misiuni pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică, prevenind astfel unele evenimente nedorite. Cu această ocazie, ei au aplicat amenzi în valoare totală de 1.950 lei.

În zilele de 14 şi 15 februarie 2011, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, au executat misiuni pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică, prevenind astfel unele evenimente nedorite. Au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, al căror cuantum total este de 1.950 lei, fiind vizate persoanele care au tulburat ordinea şi liniştea publică dar şi consumul de alcool în locurile publice. Astfel: Ionel M., de 24 ani şi Nicolae V., de aceiaşi vârstă, au fost sancţionaţi, deoarece au tulburat liniştea locatarilor pe o stradă din oraşul Rovinari. Pentru consum de băuturi alcoolice în diferite locuri publice din municipiul Târgu-Jiu, au fost sancţionaţi contravenţional următorii: Victor A., în vârstă de 32 ani, Marin C., în vârstă de 67 ani, Adrian C., în vârstă de 22 ani, Gabi B., în vârstă de 49 ani, Nicolae M, în vârstă de 26 ani, Ilie A., în vârstă de 19 ani şi Sorin H, de 17 ani.

De asemenea a fost sancţionat şi Ion I., în vârstă de 28 ani, deoarece a provocat scandal, agresând fizic o persoană cu dizabilităţi.

M.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here