Accident cu o victimă la Aninoasa

386

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Aninoasa, a ajuns sâmbătă la spital, după ce a fost rănit într-un accident de circulaţie produs pe raza comunei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În seara zilei de 6 octombrie, în jurul orelor 20:23, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi prin Numărul Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Aninoasa s-a produs accident de circulaţie soldat cu o victimă. În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că vinovat de producerea accidentului este un conducător auto în vârstă de 54 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. În timp ce conducea un autoturism pe D.C. Sterpoaia, din direcţia Aninoasa în direcţia Ţicleni, hunedoreanul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un tractor staţionat pe partea dreaptă a părţii carosabile.
În urma impactului dintre cele două autovehicule, a fost accidentat uşor un bărbat de 42 ani, din comuna Aninoasa, care se afla lângă tractor, ulterior acesta fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here