A făcut infarct la serviciu

713
feroiuAdministratorul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copiii cu Nevoi Speciale (CSCCNS) din Târgu-Jiu a fost găsit mort miercuri seara la birou. Din ce au povestit martorii, bărbatul a rămas după program în unitate şi în jurul orelor 17.00 a fost descoperit fără suflare.

Cel care a făcut macabra descoperire a fost bucătarul unităţii. Bărbatul a povestit că l-a găsit pe Dumitru Feroiu întins lângă masa de lucru, unde probabil picase. Administratorul zăcea pe jos, lângă birou şi nu mai respira. „La ora patru eu am plecat din unitate şi i-am zis să meargă şi el acasă dar el nu, a zis că mai stă. Pe la ora cinci m-au sunat să îmi spună ca a murit. Le-am zis că nu se poate, să mai încerce, poate nu e mort, dar nu au mai putut face nimic”, a povestit Eugen Ciocoiu, directorul CSCCNS Târgu-Jiu.
„Şi copiii îl iubeau”
Imediat după ce l-a găsit, bucătarul unităţii a anunţat personalul medical din unitate, medicul ajungând imediat la faţa locului. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru Dumitru Feroiu, în vârstă de 56 de ani. Bărbatul lucra în instituţie de peste 30 de ani, întâi ca magazinier şi apoi ca administrator. Despre acesta, colegii au numai cuvinte de laudă. „Este, a fost un coleg făcut numai din calităţi, numai cuvinte bune la adresa lui. A fost extraordinar pentru unitatea noastră. Nu cred că există angajat care să spună ceva rău despre el. Şi copiii îl iubeau”, a mai spus Ciocoiu.
„Nu s-a plâns de nimic”
Din primele cercetări se pare că decesul a survenit în urma unui infarct. Totuşi, bărbatul nu s-a plâns niciodată de nimic şi era o persoană foarte activă. „Noi nu l-am auzit niciodată plângându-se de ceva. Jucam tenis de câmp, fotbal, el era sufletul distracţiei aici, un om foarte activ, mereu în mişcare. Ştiu că acum câţiva ani i-a luat tensiunea medicul din unitate şi i-a spus că tensiunea îi oscilează, dar nu s-a plâns niciodată că l-ar durea ceva sau că ar fi avut probleme cu inima”, a completat directorul unităţii. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală urmând a fi realizată necropsia pentru a se stabili, cu exactitate, cauza morţii. Cei doi copii, care locuiau în Bucureşti, au venit în cursul nopţii la Târgu-Jiu pentru a fi alături de mama lor, în aceste momente grele.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here