Comisiile locale, întrunite la Adunarea Generală a SNCRR Gorj

529

Delegaţiile comisiilor de Cruce Roşie din fiecare localitate a judeţului s-au reunit, ieri, în cadrul Adunării Generale a Filialei Gorj a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România (SNCRR). În cadrul reuniunii, au fost prezentate raportul privind activitatea Crucii Roşii Gorj în perioada 2013 – 2014, programul managerial pe acest an, raportul de control financiar pe 2014, s-a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul curent şi s-au ales noile organe de conducere ale SNCRR Gorj.
“Au participat la această adunare delegaţii din fiecare localitate care fac parte din comisiile locale de Cruce Roşie, cât şi invitaţi. Noile organe de conducere ale filialei se aleg o dată la patru ani. La nivelul judeţului Gorj, avem în jur de 600 de voluntari care îşi fac treaba şi sunt pregătiţi pentru orice eveniment nedorit. Pentru acest an, avem în programul managerial mai multe obiective, dar avem trei proiecte importante: continuarea programului de Educaţie pentru Sănătate pentru copii şi elevi, ne dorim la nivelul judeţului să desfăşurăm şi să avem organizat un centru voluntar de dezastre în cazul în care ar apărea dezastre şi vrem să întărim relaţiile internaţionale”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele SNCRR Gorj.
La reuniunea de ieri au participat 101 de delegaţi, iar la finele evenimentului s-au numărat voturile pentru alegerea comitetului de conducere al filialei Gorj a SNCRR. După numărarea voturilor, re-confirmat în funcţia de preşedinte a SNCRR Gorj a fost Marius Vlaicu, cei cinci vicepreşedinţi sunt Iulia Vînă, Liviu Ungureanu, Alina Diaconescu, Ion Işfan şi Ciprian Florescu. În comitet, a mai fost aleasă şi Daniela Surupăceanu ca membră în comisia de control financiar. Alături de cei şapte aleşi cu funcţii de conducere menţionaţi, din comitetul de conducere al SNCRR Gorj mai fac parte încă 21 de membri de la nivelul întregului judeţ.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here