Fonduri pentru dotarea Spitalului Municipal Motru

621

Veşti bune pentru pacienţii Spitalului Municipal Motru. În curând, aceştia vor beneficia de servicii complete, recent fiind aprobate fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală a acestei unităţi.

Spitalul Municipal Motru se va număra printre unităţile medicale din Gorj cu aparatură de ultimă generaţie. Prin ordinul Ministrului  Sănătăţii  Nr.  230/2.03 2015, se alocă suma necesară pentru achiziţionarea mai multor aparate medicale. În dotarea Spitalului Motru vor intra: staţie  de  sterilizare, laparoscop chirurgical, cardiotocograf,  nazofaringoscop şi electrocauter, urmând ca în a  doua  parte  a  anului  să  se  primească  şi  analizator  de  markeri  cardiaci,  dar  şi un computer tomograf.

Implicarea deputatului Khraibani
Diligenţele pentru obţinerea acestor fonduri au fost făcute de către deputatul pe Colegiul IV, Camelia Khraibani, care spune că întreaga aparatură este nouă şi că niciodată Spitalul Municipal Motru nu a mai avut astfel de dotări. “Sunt  mulţumită  că  am  putut  face  ceva  pentru  Spitalul  Motru,  pentru  că sistemul sanitar este domeniul din care am plecat, iar de aparatură vor beneficia toţi cetăţenii din colegiul din care vin”, a declarat Camelia Khraibani.
Spitalul Municipal Motru era deficitar la capitolul aparatură medicală, vestea alocării fondurilor pentru acest segment, fiind extrem de bine-primită de către reprezentanţii unităţii.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here