Reţeta zilei

566
Pui cu gutui
Ingrediente:
carne de pui, ulei, sare, 2 gutui, zahăr caramel

Mod de preparare:
Într-o tigaie cu puţin ulei punem carnea de pui să se prăjească, separat fiecare se taie în două, se scoate mijlocul şi se taie cuburi. După ce am prăjit carnea puţin, o luăm de pe foc. Într-un vas din Yena punem puţin ulei, carnea prăjită şi cuburile de gutui. Se adaugă peste ingrediente apă minerală cât să cuprindă şi zahăr caramel (acesta se formează din 2 linguri de zahăr şi puţină apă, maxim 1 ceşcuţă). Se introduce la cuptor , dar mare grijă să puneţi capacul la vas, trebuie să fie acoperit, se menţine gustul. Este gata când bucăţile de gutuie şi carnea s-au pătruns. Se serveşte cald, fiind un preparat cu gust mai dulce se adaugă sare după gust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here