Bătrân ars, transferat de la Spitalul Novaci la Craiova

632

La Spitalul Orăşenesc Novaci, începutul noului an a venit cu cazuri obişnuite, în general, exceptând un pacient care a ajuns pe mâna medicilor cu arsuri pe un sfert din corp. El a fost trimis la Craiova pentru îngrijiri specializate.

Spitalul Orăşenesc Novaci asigură asistenţa medicală a unui număr de aproximativ 63.000 locuitori din oraşul Novaci şi 7 comune arondate: Alimpeşti, Baia de Fier, Bengeşti Ciocadia, Bumbeşti Piţic, Crasna, Polovragi, Roşia de Amaradia.
Din experienţa anilor trecuţi, pe parcursul sezonului rece, la acest spital ajung multe persoane care suferă diverse accidente în staţiunea montană Rânca. La fel s-a întâmplat şi de această dată, însă au fost cazuri obişnuite.
Deosebită a fost situaţia unui bătrân care a ajuns la spital cu arsuri pe un sfert din corp. „Este vorba despre un bătrân din Bumbeşti-Piţic, care a ajuns la spital cu arsuri pe 25% din suprafaţa corpului. Suferise aceste arsuri în timp ce încerca să aprindă focul în sobă.  El a fost transferat la Craiova”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Luând în calcul dezvoltarea şi extinderea staţiunii Rânca, circulaţia intensă a turiştilor pe DN 67C – Transalpina, şosea care face legătura Olteniei cu Ardealul, Spitalul Orăşenesc Novaci este pregătit să facă faţă noilor provocări generate de eventualele situaţii de urgenţă.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here