PSD acuză ACL: ,,Hoţii strigă hoţii”

579

Vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că membrii ACL din judeţ au împărţit flyere care conţin mesaje împotriva candidatului partidului la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta.

Potrivit acestuia, principiul după care democrat-liberalii gorjeni s-au ghidat în această campanie electorală este “hoţul strigă hoţii”, făcând referire la faptul că, la mijlocul lunii octombrie, liderii ACL îi acuzau pe social-democraţi de distribuirea unor pliante care conţineau afirmaţii denigratoare la adresa candidatului ACL, Klaus Iohannis.
,,Principiul după care aceşti PDL-işti se ghidează în această campanie electorală este ‘hoţul strigă hoţii’. Vă arăt un flyer, un material tipărit care circulă în judeţul nostru, care a fost împrăştiat în cutiile poştale, redirecţionat probabil prin membrii de partid, prin oamenii care apreciază activitatea lui Iohannis şi a lui Blaga, şi a lui Udrea, şi a lui Predoiu, şi a Robertei Anastase. Au umplut cutiile poştale din scările de bloc, acesta este PDL, PNL cel fals, nu cel real. Acesta este ACL. Sigur că aceste materiale au o influenţă cât se poate de redusă în rândul electoratului care sunt convins că şi-a format deja o idee despre ceea ce au de de făcut electorii în ziua de duminică”, a spus Ciprian Florescu. El a mai menţionat că nu va fi depusă o sesizare la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) în acest caz.
În replică, copreşedintele ACL Gorj, democrat liberalul Dan Vâlceanu, a declarat, că nu comentează această situaţie, negând orice legătură a partidului cu privire la distribuirea respectivelor pliante.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here