Scout Society, un nou proiect în Italia

446

Proiectul “Fight with sport against sedentarism”, implementat de Asociaţia Scout Society a ajuns la final. Pe parcursul celor zece zile petrecute la Târgu Jiu, cei 42 de tineri implicaţi în proiect au desfăşurat numeroase activităţi sportive (volei, fotbal, baschet, tenis, înot), au avut posibilitatea să cunoască foarte bine atât oraşul, cât şi principalele obiective turistice prin intermediul unui treasure hunt (concurs de orientare în oraş), şi să practice rapel şi tiroliană la Polovragi, cu sprijinul acordat de membrii Clubului Montan White Wolf Baia de Fier.
proiect2Participanţii au fost foarte încântaţi şi de gastronomia românească, precum şi de tradiţiile şi obiceiurile practicate în zona Gorjului. Tinerii au plecat spre casă cu dorinţa de a se mai întoarce în Târgu-Jiu cu prilejul altor proiecte.
Următorul schimb de tineri la care Asociaţia Scout Society va fi partener se va desfăşura în regiunea Scanno, din Italia, în perioada 21 septembrie – 2 octombrie 2014. Tinerii din comunitatea locală, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani sunt invitaţi să se înscrie pentru a participa la acest proiect, trimiţând un CV actualizat la adresa de mail cipry_scout@yahoo.com sau pe pagina web a asociaţiei. Acest proiect a beneficiat de finanţare din partea Programului “Tineret în Acţiune”.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here