A început Titularizarea 2012

444

isj gorjÎn această perioadă se desfăşoară înscrierile pentru concursul de titularizare din acest an. La nivelul judeţului Gorj au fost stabilite 17 centre de concurs, majoritatea în municipiul Târgu-Jiu.

Înscrierile pentru concursul de Titularizare 2012 se desfăşoară în această perioadă, data limită fiind 12 aprilie. Cererile (cu dosarele aferente) de înscriere a candidaţilor la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate se înregistrează la unul din cele 17 centre care organizează concurs, la fel ca şi cererile candidaţilor care solicită angajare în baza notelor de la concursul de titularizare din iulie 2010 şi/sau la concursul din iulie 2011, dar şi cererile pentru încadrare în regim de plată cu ora. Între 2 mai şi 8 iunie au loc probleme practice şi inspecţiile la clasă. În funcţie de rezultatul raportului întocmit de comisia care a evaluat ora de curs, candidatul va afla dacă va participa sau nu la examenul scris din luna august.

17 centre de concurs în Gorj

La nivelul judeţului Gorj au fost stabilite 17 centre de concurs, dintre care nouă în Târgu-Jiu. Acestea sunt: Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu (centrul 1), Şcoala Generală „Gheorghe Tătărăscu” Târgu-Jiu (centrul 2), Colegiul Comercial „Virgil Madgearu” Târgu-Jiu (centrul 3), Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu-Jiu (centrul 4), Şcoala Generală „G. Uscătescu” Târgu-Cărbuneşti (centrul 5), Colegiul Tehnic Motru (centrul 6), Colegiul Tehnic nr. 2 Târgu-Jiu (centrul 7), Colegiul Tehnic Mătăsari (centrul 8), Liceul Teoretic Novaci (centrul 9), Liceul de Muzică şi Arte Plastice Târgu-Jiu (centrul 10), Liceul Teologic Târgu-Jiu (centrul 11), Liceul Tehnologic Bâlteni (centrul 12), Liceul Tehnologic Bustuchin (centrul 13), Şcoala Gimnazială Câlnic (centrul 14), Liceul Tehnologic Roşia de Amaradia (centrul 15), Şcoala Postliceală „Omenia” Târgu-Jiu (centrul 16) şi Şcoala Postliceală „Carol Davila” Târgu-Jiu (centrul 17). Dacă la unele centre sunt afiliate mai multe şcoli, alte unităţi de învăţământ organizează singure concursul de titularizare. „Avem 17 centre de examen în judeţ, unele de sine stătătoare, care organizează singure examenul de titularizare, şi altele la care sunt afiliate mai multe unităţi de învăţământ. Este şi cazul Şcolii Generale „Gheorghe Tătărăscu”, unde sunt afiliate 9 unităţi de învăţământ, sau cel al Şcolii Generale „G. Uscătescu” din Târgu-Cărbuneşti, unde sunt arondate 14 şcoli”, a precizat Justin Paralescu, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj.

Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here