Echipele CEZ Distribuţie, pregătite să intervină în cazul unor avarii

541

Echipele CEZ Distribuţie sunt pregătite să intervină pentru remedierea incidentelor provocate de condiţiile meteorologice deosebite, semnalate prin cod galben/portocaliu de la nivelul judeţului Gorj.

În contextul avertizărilor ANMH pentru perioada 27 – 29 iulie 2014, CEZ Distribuţie a mobilizat în teren turele de servire operativă pentru remedierea promptă a tuturor incidentelor ce pot fi provocate de instabilitatea atmosferică. Începând cu 27 iulie şi până la ora actuală, în zona de operare a CEZ Distribuţie (Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Mehedinţi, Argeş, Teleorman), condiţiile meteo defavorabile nu au provocat mari avarii şi deranjamente colective pe arii extinse.
CEZ Distribuţie a mobilizat încă de la începutul perioadei echipe suplimentare de intervenţie de la prestatorii de servicii energetice din regiunea Oltenia şi continuă să depună toate eforturile necesare pentru realimentarea cu energie electrică a locurilor de consum afectate, în cel mai scurt timp. Intervenţia este însă îngreunată de lipsa accesului ca urmare a precipitaţiilor care continuă să cadă şi a unor tronsoane de drum care sunt impracticabile.
Semnalarea tuturor defecţiunilor în reţeaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate a CEZ Distribuţie se poate face apelând Info Linia CEZ la numărul unic 0251 929.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here