Patroni cercetaţi pentru evaziune fiscală

414

Poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele a doi patroni gorjeni, care nu şi-au achitat la timp impozitele sau contribuţiile cu reţinere de la sursă datorate bugetului statului.

În cursul zilei de 16 iulie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Runcu, administrator al unei societăţi comerciale, a reţinut şi nu a achitat statului, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, suma de 2.613 lei, reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reţinere şi nevărsare, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă. În dimineaţa aceleiaşi zile, poliţiştii din oraşul Bumbeşti-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale a reţinut şi nu a achitat statului, cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, suma de 2.811 lei, reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă. Şi în acest caz poliţiştii au constituit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here