Tinerii social-democraţi au pictat saloanele de la Pediatrie

492

Pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, Organizaţia de Tineret a Partidului Social Democrat a desfăşurat o acţiune la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. În frunte cu Claudiu Manta, preşedintele TSD Gorj, tinerii social-democraţi au oferit cadouri micilor pacienţi şi chiar au pictat saloanele de la Pediatrie.

Ziua Internaţională a Copilului a fost sărbătorită prin muncă de către tinerii social-democraţi. Aceştia au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în dimineaţa zilei de 1 iunie pentru a aduce zâmbetul pe feţele micilor pacienţi. „Organizaţia de Tineret a Partidului Social Democrat a desfăşurat o acţiune astăzi, 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului; practic am vrut să aducem puţină bucurie şi speranţă în sufletele copiilor internaţi în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu. Am pictat câteva saloane, am realizat câteva desene cu sprijinul unor membri de partid şi, de asemenea, am împărţit cadouri simbolice micuţilor internaţi la Pediatrie. Am făcut acest lucru şi pentru că s-a terminat campania electorală şi este un lucru lăudabil pe care promitem să-l facem şi în anii viitori”, a explicat Claudiu Manta, preşedintele TSD Gorj.

Tătaru: „Este o acţiune cu adevărat lăudabilă”
Conducerea SJU Târgu-Jiu apreciază iniţiativa TSD şi s-ar bucura dacă şi alte formaţiuni ar desfăşura activităţi similare. „Tineretul social-democrat a desfăşurat o acţiune într-adevăr lăudabilă, iar eu, în calitate de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, m-aş bucura ca acest lucru să-l facă la rândul lor toate formaţiunile actiune spital 1 iuniepolitice, fie neguvernamentale pentru că prin implicarea societăţii civile în activitatea unei instituţii publice, precum Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, categoric că lucrurile ar merge mult mai bine”, a menţionat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Şi mămicile care se aflau internate cu copiii la Pediatrie au fost încântate de gestul tinerilor social-democraţi. „Am primit pampers şi dulciuri şi vrem să le mulţumim pe această cale celor care s-au gândit şi la copiii noştri, mai ales acum, pe 1 iunie, de Ziua Copilului”, a spus o mămică.
Trebuie menţionat faptul că TSD Gorj a desfăşurat şi alte acţiuni dedicate sărbătoriţilor zilei de 1 iunie. După-amiază, după ora 16, în Parcul Central, la Foişor, s-au împărţit baloane şi au fost pictaţi pe faţă toţi micuţii care au dorit,  pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Internaţională a Copilului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here