Conducerea PDL Gorj, reşapată în prag de iarnă

481

Democrat-liberalii gorjeni şi-au desemnat sâmbătă, în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean, preşedintele organizaţiei, în persoana lui Dan Vâlceanu, acesta fiind şi singurul candidat pentru această funcţie. Acesta a ocupat în ultimele luni funcţia de preşedinte interimar al PDL Gorj, după ce fostul preşedinte, deputatul Ion Cupă, s-a înscris în PNL. Dintre cele 467 de voturi exprimate, 456 au fost pentru şi nouă împotrivă. În echipa lui Vâlceanu se regăsesc însă cea mai mare parte a celor care l-au secondat în interimat în vechiul BPJ al PDL Gorj.

 

“Votul mă obligă. Mai ales faptul că nu au fost contracandidaţi, pentru mine a însemnat un vot de încredere din partea colegilor şi sunt convins că şi-au pus speranţe în mine şi în toată echipa. Primul gând care te încearcă după ce eşti ales este să nu dezamăgeşti. Este dificil să fii preşedinte de partid în Opoziţie”, a declarat Dan Vâlceanu, cunoscut pentru măsurile radicale luate în organizaţie. Acesta a explicat însă că PDL Gorj avea nevoie de disciplină, deciziile luate fiind văzute doar de către unii ca fiind radicale.

Noi şi vechi
O parte din echipa sa, din interimat, se regăseşte în noua, aleasă sâmbătă, prim-vicepreşedinţii fiind aceiaşi, Liviu Cotojman şi Severus Militaru. De asemenea, secretar general al formaţiunii a fost ales tot Marcel Iacobescu, în timp ce secretari generali adjuncţi sunt Roxana Pătruică şi Marius-Irinel Băcescu Agape. Primarul Emilian Rusu, purtătorul de cuvânt Denisa Șuță, edilii Mihail Troacă şi Gheorghe Bilea, dar şi Dumitru Modrea, Gheorghe Novac, Ștefan Sorinel Ghimiși, Liviu Drăgulescu sunt vicepreşedinţi aleşi ai PDL Gorj în timp ce Vasile Vlăduleanu, Gheorghe Holt, Grigore Popescu, Ion Popovici, Traian Crăc, Maria Cochină, Iuliana Iliescu și Dan Bărbuț sunt secretari executivi. Trezorier al organizației a fost ales Gheorghe Copaci. Tot în cadrul Consiliului de Coordonare Județean al PDL au fost aleși și președinții Comisiei Județene de Integritate, Statut și Litigii și cel al Comisiei de Revizie și Control, Liviu Buciu, respectiv Bogdan Bejinaru. Președinții celor două comisii fac parte din BPJ însă, nu au drept de vot.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here