La un pas de crimă, la Bolboşi

428

Un bărbat de 33 de ani din Bolboşi s-a ales cu acuzaţii grave la adresa sa după ce în urmă cu câteva nopţi a băgat cuţitul în femeia cu care, din când în când, îşi mai împarte şi viaţa, în rest el împărţindu-i acesteia doar pumni şi picioare. Gheorghe Ţandără este reclamat de luni bune la Poliţie de către Daniela Purdescu, cea cu care are doi copii, alţi doi fiind crescuţi de femeie şi provenind dintr-o altă relaţie. Aceasta s-a plâns mereu de faptul că este bătută şi agresată de bărbatul cu care spera să îşi întemeieze o familie, în ultimele trei nopţi, după ce a ieşit din spital, ea dormind în alt sat pe la rude, de teamă să nu fie omorâtă.

„Am spus de mai multe ori că el vine şi mă omoară, dar nici măcar cei de la Poliţie nu m-au crezut. Acum a venit, a luat un cuţit şi direct la gât a venit cu el. M-a tăiat de mi-a ţâşnit sângele. Cred că mă omora dacă nu sărea unul dintre copii să mă apere, el împiedicându-se în acel moment. Am apucat să fug până la o verişoară din vecini şi ea a apucat să sune la 112 după Salvare. Ne era şi teamă să sunăm la 112 că şeful de post de aici ne-a mai amendat în trecut că am sunat să cerem ajutor şi a zis că am sunat fără motiv. Am stat la spital mai bine de o săptămână, iar acum nu am curaj să mă duc acasă pentru că el sigur o să vină peste mine din nou. Nu înţeleg de ce Poliţia nu-l arestează odată. Dacă nici acum nu e grav ce a făcut el, înseamnă că doar după ce o să mă omoare or să-i pună cătuşele”, spune femeia.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian, afirmă că poliţiştii din Mătăsari au în lucru un dosar în care bărbatul respectiv este cercetat penal pentru faptele sale. Ţandără este acuzat de tentativă de omor, asta după ce, ieri, medicii au confirmat anchetatorilor, inclusiv procurorului care coordonează investigaţiile, că femeia a avut viaţa pusă în pericol. Deocamdată individul, extrem de violent atunci când consumă alcool, este cercetat în stare de libertate, el riscând până la 25 de ani de puşcărie dacă va fi găsit vinovat.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here