Încă în executare silită! – Capitalul social al Parcului Industrial Bumbeşti-Jiu, majorat

394

Consilierii judeţeni au aprobat, vineri, în cadrul şedinţei ordinare, majorarea participaţiei judeţului Gorj la capitalul social al Parcului Industrial Bumbeşti Jiu, cu aport în numerar în sumă de 80.000 de lei. Parcul Industrial se află însă încă în executare silită având încă datorii la bugetul statului.

După efectuarea formalităţilor de majorare a capitalului social de către Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, judeţul Gorj va deţine un număr de 17.000 de acţiuni, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare.
Anterior majorării participaţiei, judeţul Gorj deţinea 9.000 de acţiuni la Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, a menţionat că suma va fi folosită pentru extinderea şi modernizarea Parcului Industrial. ,,Parcul Industrial Bumbeşti Jiu este pentru noi lucrul cel mai concret pentru a crea locuri de muncă. Actualmente, la Bumbeşti-Jiu sunt peste 300 de locuri de muncă, din care peste 200 în investiţia Pirelli şi restul la investitorii locali sau regionali. Prin sporirea participaţiei noastre vor fi efectuate lucrări care să conducă la crearea unor condiţii mai bune pentru atragerea investitorilor, astfel încât să se creeze locuri de muncă. Pentru noi cel mai important lucru este acela de a extinde Parcul Industrial”, a declarat Ion Călinoiu.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here