Gorjeancă de 19 ani, fata arsă în maşina incendiată de la Mehedinţi

434

Primele date din ancheta procurorilor şi poliţiştilor mehedinţeni, derulată în colaborare cu cei de la Gorj, arată că una dintre cele două persoane descoperite carbonizate în maşina făcută scrum pe malul unui lac din localitatea Meriş era domiciliată în judeţul nostru. O tânără de 19 ani din zona Turceni este una din cele două victime, persoana cealaltă fiind un bărbat de 28 de ani din Filiaşi, cu care gorjeanca încerca să aibă o relaţie de iubire.

Cei doi se cunoscuseră cu o săptămână în urmă şi erau la a doua întâlnire.
Anchetatorii nu au făcut publică identitatea victimelor, însă mama fetei a fost audiată ieri ore în şir la Poliţia Turceni, Elena Dumitrana spunând că a fost informată oficial despre faptul că sunt şanse mari ca fiica, Ileana Gabriela, să fie persoana care a ars în autoturismul incendiat la Mehedinţi. Femeia a fost întrebată tot felul de amănunte, aparent nesemnificative, menite însă să-i ajute pe anchetatori să strângă cât mai multe informaţii care să contribuie în descâlcirea acestui caz extrem de dificil. Ea spune că Ion Ulăreanu, tânărul din Filiaşi, i s-a părut o persoană de încredere atunci când a plecat la drum cu fiica sa. Femeia nu ştia că Ulăreanu era în atenţia poliţiştilor pentru că era suspectat de implicarea în trafic de substanţe etnobotanice.
Maşina sport cu numere de Bulgaria pe care o avea i-a asigurat acestuia succesul la fete, mama Ilenei neavând nimic împotriva plecării fiicei sale la o plimbare cu un bărbat pe care îl mai văzuse o singură dată în viaţă, pe 21 mai, când cei doi s-au şi cunoscut. Tânăra nu şi-a luat cu ea telefonul mobil şi, ca urmare, şi dacă a avut nevoie de ajutor, nu a putut să sune sau să dea vreun mesaj. Ca urmare, nimeni nu ştie cum s-a produs incendiul în care au murit cei doi, anchetatorii fiind încă departe de a lămuri acest caz extrem de complicat. Cert este însă că zona în care s-a produs nenorocirea, lacurile de la Meriş, la câţiva kilometri de Motru, sunt cunoscute ca fiind frecventate de bărbaţi care îşi aduc aici amantele, pentru a fi siguri că nu vor fi văzuţi de persoane cunoscute. De ce a optat Ulăreanu să vină tocmai de la Filiaşi până la Meriş e greu de spus, mai ales că acesta îşi anunţate părinţii că o să meargă „la Gorj, la o gagică”, nimeni nemaiştiind încotro a apucat-o şi unde s-a dus după ce s-a urcat în maşină şi a plecat de acasă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here