Posesorul era la mici?! – Maşina Penitenciarului Târgu-Jiu, cu girofarul în târgul auto

339

Şoferul şi DACIA SOLENZA aparţinând directorului puşcăriei Târgu Jiu, maşină dotată cu girofar, a fost văzută joi, de Ziua Victoriei, la târgul auto de lângă calea ferată. Ce să fie, ce să fie?

Autoturismul cu număr de înmatriculare GJ 27 ANP, aparţinând Penitenciarului Târgu Jiu, maşină de serviciu care de regulă, îl deserveşte pe directorul Ion Popescu, a fost văzut ieri, în jurul orelor 12,15 în parcarea de lângă calea ferată, în zona Târgului auto.
Faptul că avea montat şi girofarul, deşi situaţia nu impunea aşa ceva, putea duce cu gândul că autoturismul avea prioritate faţă de vreo locomotivă sau vreun tren rătăcite pe calea ferată.
Ce misiune secretă o fi avut şoferul de serviciu al directorului Penitenciarului Târgu Jiu, ec. Ion Popescu, de a procedat la montarea girofarului este greu de ghicit. Şoferul – în persoana agentului Ristică Pene -, îmbrăcat în uniformă de miliţian de pârnaie, se plimba alene prin incinta târgului auto.
Oare Bădia Popescu Ion, ditamai directorul Penitenciarului Târgu Jiu, o şti de escapada ori de misiunea secretă a subordonatului care aduce prejudicii la benzină, resurse umane, uzura parcului auto, şi poate, de ce nu, la periclitarea siguranţei penitenciarului. Asta în cazul nefericit în care s-ar fi ivit vreo misiune realmente importantă şi specială ce ar fi avut nevoie de participarea Daciei SOLENZA.
Ne punem şi noi o banală întrebare, nu dăm cu parul. Oare este înscrisă în foaia de parcurs această misiune secretă la Târgul auto? O fi înregistrată cursa cu girofarul la mici ori mititei, cum vreţi să le spuneţi?
Succes domnule director ec. Popescu Ion la cercetarea administrativă pe care o veţi face. Dacă, bineînţeles, o veţi face!
Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here