Înmormântat de Florii! – La barul din Peştişani se adună bani pentru mirele Valentin

363

În cursul zilei de duminică, la ora 13.00, Valentin Cartianul, tânărul de 21 de ani omorât cu resturile de la o halbă de bere la Peştişani, a fost îngropat. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost înhumat în cimitirul din Hobiţa, unde s-a săpat sâmbătă o groapă proaspătă pentru cel căruia i-a fost răpită viaţa la o vârstă atât de frumoasă. Valentin a fost îngropat îmbrăcat în mire, pentru că era necăsătorit, iar pentru el s-a împodobit un brad aşa cum cere tradiţia.

Jale mare la Hobiţa duminică, la înmormântarea lui Valentin Cartianu, tânărul care joi s-a aflat la momentul nepotrivit într-un bar din localitatea Peştişani. Sute de persoane au deplâns trecerea acestuia în nefiinţă, la fel ca şi familia tânărului şi iubita sa din Peştişani. Fratele lui Valentin a venit special din Germania, unde lucrează, pentru a-şi susţine părinţii în acest moment extrem de dificil. Slujba de înmormântare a fost susţinută de mai mulţi preoţi. La înmormântare nu au fost prezenţi părinţii criminalului aflaţi în Spania, în timp ce acesta se află de joi după gratii.

Se cere slujbă în bar
La barul unde şi-a trăit ultimele clipe de viaţă Valentin s-a amplasat o cutie de culoare albă unde cei care intră în local să poată face o donaţie. Pe cutie stă scris “pentru Valentin” şi deja mai mulţi localnici au făcut câte o donaţie în bani care vor ajunge la familia îndurerată. Tatăl băiatului este pensionar pe caz de boală iar mama este casnică, banii în astfel de momente fiind necesari.
Consumatorii din bar au cerut ca aici să se facă o slujbă pentru sfinţirea localului, mulţi fiind nemulţumiţi că localul a rămas deschis în aceste zile în care cetăţenii din Peştişani l-au plâns pe Valentin. Tânărul a murit în braţele uneia dintre angajatele barului după ce Ion Mustaţă, un tânăr la fel ca victima, l-a lovit cu o halbă spartă.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here