Doi gorjeni, morţi din cauza unei roţi în judeţul Hunedoara

443

Doi cetăţeni din Târgu-Jiu şi-au pierdut viaţa într-un accident de maşină, vineri seară, după ce una din roţile unei cisterne care transporta gaz s-a desprins în timp ce rula pe şoseaua între Simeria şi Petroşani. Aceasta a ajuns pe contrasens în faţa unei autoutilitare al cărei şofer a încercat să o evite dar a intrat în maşina din spatele cisternei. Gorjenii erau pasageri în acestă maşină iar în urma impactului au murit pe loc.

Persoanele care au avut ghinionul să fie implicate în accidentul mortal erau în vârstă de 53 şi, respectiv, 56 de ani, din judeţul Gorj. Accidentul s-a produs, vineri seara, pe DN 66, între oraşele Haţeg şi Călan. O roată care s-a desprins, în mers, de la o cisternă aflată în trafic şi apoi a lovit o dubiţă de marfă care venea din sens opus a reprezentat cauza accidentului soldat cu doi morţi.

Accident la Măceu
Roata desprinzându-se pe o porţiune de drum drept, a lovit partea din faţă a unei dubiţe care circula regulamentar de la Haţeg spre Simeria, maşina fiind condusă de un şofer din Reşiţa. În urma impactului, şoferul autoutilitarei a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a tamponat frontal cu un autoturism, cei doi ocupanţi ai maşinii murind pe loc. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto Dumitru D., de 54 de ani, şi a lui Dumitru P., de 57 de ani, pasager în autoturism, ambele victime fiind din Târgu-Jiu. De asemenea, a fost rănită grav şi o femeie de 50 ani, din Haţeg, pasageră în autoutilitară. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală. Accidentul a avut loc pe raza localităţii hunedorene Măceu din cauza acestuia circulaţia fiind blocată în zonă timp de o oră.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here