Craniu uman și fragmente osoase, descoperite la Bâlteni

402

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că, în timp ce plimba câinele, pe raza localității, în zona unei foste stații de carburanți, ar fi găsit un craniu ce pare a fi uman. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar în urma cercetării locului faptei a fost identificat un craniu cu aspect uman, iar în proximitatea acestuia, pe o suprafață de până la 25 metri, au mai fost identificate și alte fragmente osoase.

De asemenea, în zonă au fost identificate 3 articole vestimentare specifice portului femeiesc, o pereche de încălțăminte tip gheată, confecționate din cauciuc și un ceas de damă.

Bunurile identificate au fost ridicate de la fața locului, iar fragmentele osoase au fost înaintate Serviciului de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării unei constatări medico-legale și ulterior unei expertize antropologice pentru stabilirea cu exactitate a provenienței acestora.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here