A ajuns în arest după ce a condus beat și fără permis

152

La data de 25 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați telefonic de o femeie, de 66 de ani, din sat Lăzărești, județul Gorj, cu privire la faptul că fiul său, de 39 de ani, ar fi plecat cu autoturismul de la domiciliu spre orașul Bumbești-Jiu, deși acesta nu deține permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice. La scurt timp de la sesizare, bărbatul a fost depistat și identificat de polițiști pe strada Aleea Gării, din orașul Bumbești-Jiu, fiind condus la sediul poliției orașului Bumbești-Jiu pentru continuarea verificărilor și a stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,08 mg/litru alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condus ulterior la Spitalul Orăşenesc Bumbeşti-Jiu, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificării bărbatului în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducera unui auto având dreptul de a conduce suspendat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

În continuarea cercetărilor, la data de 26 august 2024, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here