Șeful AEP, Toni Greblă, avertizează liderii politici privind mita electorală

251

Partidele politice au interdicție la mită electorală pe data de 1 decembrie. Șeful AEP, Toni Greblă, avertizează liderii politici să nu încerce să profite de sărbătoarea națională a României pentru a aduna voturi pe ultima sută de metri.

Șeful AEP, Toni Greblă, se gândește din timp la alegerile electorale care urmează să aibă loc în această iarnă și trage un semnal de alarmă. Acesta a avertizat partidele politice, spunând că nu trebuie să se practice mita electorală cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României. Șeful AEP consideră că liderii din politică vor fi tentați să folosească tot felul de metode pentru a aduna voturi pe ultima sută de metri, având în vedere că Ziua Națională a României coincide cu data alegerilor parlamentare.

Întrebat dacă are un mesaj pentru candidații la alegerile din 1 decembrie, Toni Greblă a spus: „Să aibă grijă pentru că 1 Decembrie este Ziua Națională a României. Să manifeste respectul cuvenit pentru acest eveniment și să participe la alte evenimente, inclusiv alegerile, fără să le încurce unele cu altele”, a spus acesta. (Romania TV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here