Jandarmii au dezbrăcat uneperiştii la meciul Pandurii-Rapid

339

DSCN5658Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi(IJJ) Gorj este acuzată de conducerea UNPR Gorj de partizanat politic, după ce sâmbătă seara la meciul Pandurii-Rapid, 50 de suporteri gorjeni, membrii ai galeriei Pandurii au fost dezbrăcaţi de jandarmi de tricourile cu UNPR-ul. Suporterii şi-au primit înapoi tricourile care purtau doar sigla şi iniţialele UNPR, la finalul meciului. Deputatul UNPR Gorj, Dan Ilie Morega, i-a acuzat pe jandarmi că fac politica lui Marin Condescu, şi a menţionat că va face o interpelare la MAI ca urmare a incidentului petrecut sâmbătă pe stadionul municipal.

UNPR Gorj a achitat integral pe tot anul abonamentul a 50 de membrii ai galeriei Pandurii pentru a participa pe stadion la meciurile echipei favorite. Cei 50 care au primit acest cadou din partea UNPR Gorj au şi devenit, între timp, membrii ai acestui partid. Dornici să îşi arate mulţumirea faţă de formaţiunea politică care le-a achitat intrarea la meciul Pandurii-Rapid, cei 50 de suporteri împreună cu şeful galeriei şi-au îmbrăcat tricourile roşii cu însemnele partidului. La intrarea pe stadion celor 50 li s-a oprit accesul la meci, cerându-li-se de către jandarmi să îşi dea jos tricourile altfel nu pot intra pe stadion. Cererea venea din partea observatorului. “Nu au fost dezbrăcaţi de jandarmi, li s-a cerut să îşi dea jos tricourile. Dacă observatorul decide acest lucru noi nu putem decât să aplicăm ceea ce ni se cere. Acest lucru este prevăzut în Legea 4/2008. La şedinţa tehnică cu organizatorii s-a stabilit această măsură”, au spus reprezentanţii IJJ Gorj.

Morega: “Jandarmii sub pulpana lui Condescu”

“Jandarmii le-au confiscat tricourile şi le-au restituit după meci. Dar nu mi se pare corect ce s-a întâmplat, deoarece pe tricouri nu scria absolut nimic, nici un îndemn politic. Aşa ei ca membrii ai UNPR îşi arătau mulţumirea faţă de partidul care le-a achitat biletele la meci. Oricum, în calitatea mea de membru al Comsiei de Ordine Publică voi face o interpelare la Ministerul Administraţiei şi Internelor ca să se vadă că jandarmii de la Gorj sunt sub stăpânirea lui Marin Condescu”,a declarat, revoltat, şeful UNPR Gorj.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here