Lansare de carte chiar de Ziua Femeii, la Biblioteca Județeană “Christian Tell”

1210

Biblioteca Județeană “Christian Tell” din reședința județului Gorj va fi, chiar de Ziua Femeii, gazda unui eveniment cultural deosebit: este vorba despre lansarea de carte intitulată “Vitrina cu mere” a Andreei Lucia Onică.
Autoarea se află la cel de-al doilea volum de poezii, iar creațiile sale ating diverse teme, de la bătrânețe, iubire și până la moștenire și efemeritatea vieții. Andreea Lucia Oncică este studentă în anul II la specializarea “Limbă și Literatură Engleză – Limbă și Literatură Română” a Facultății de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică din cadrul Universității “Constantin Brâncuși”.
Lansarea de carte “Vitrina cu mere” va avea loc vineri, 8 martie a.c., de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană “Christian Tell” din municipiul Târgu Jiu, iar în deschiderea evenimentului literar vor vorbi Viorel Surdoiu, scriitor și angajat al instituției publice amintite, precum și un cadru didactic al Universității “Constantin Brâncuși” din municipiul nostru. Noul volum de poezie semnat de Andreea Lucia Oncică va fi disponibil și online, în librării ca “Delfin”, “Libris” si “Librăria Română”.
Așadar, pe 8 martie, chiar de Ziua internațională a Femeii, când le urăm un sincer “LA MULȚI ANI” tuturor reprezentantelor sexului frumos, iubitorii de poezie și, îndeosebi doamnele și domnișoarele, din urbea situată pe Jiul de Sus, sunt așteptați la o frumoasă lansare de carte, acum, în prag de primăvară!
Marius Stochițoiu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here