Manţog, reabilitat profesional la CE Turceni

376

deschidereCalităţile “profesionale” ale pedelistului Ionel Manţog, în prezent consilier personal al directorului general al Complexului Energetic(CE) Turceni, preocupă în ultimul timp o serie de politicieni din Gorj.

Se discută tot mai mult, în anumite cercuri ale Puterii din judeţ, de o anumită reabilitare a lui Manţog, considerat o “valoare” care s-ar risipi. Din acest motiv, Manţog va fi repus, în curând, pe un post de conducere la CE Turceni, susţin surse din cadrul unităţii, vizat fiind chiar postul ocupat în prezent de Corneliu Gârjoabă, actualul director de Resurse Umane al CET-ului.

Chiar dacă are încă un dosar de corupţie pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, o condamnare pe fond în acelaşi dosar, şi o imagine publică proastă, Ionel Manţog ar putea reveni pe cai mari în Complexul Energetic Turceni, unitate pe care la un moment dat a condus-o din postura de director general. Se pare că, perioada de silenzio stampa i-a prins foarte bine politicianului, chiar dacă este bănuit că în perioada în care a rărit comunicarea cu mass-media a săpat de zor gropile liderilor PDL Gorj. Şi astfel, unii politicieni s-au gândit că Manţog ar putea fi reabilitat profesional, nu politic, urmând să i se dea o funcţie pe măsura “capacităţii” sale. Se speră însă că şi fără funcţie, Manţog va şti să îşi coordoneze adepţii spre noua “casă”.

Director de Resurse Umane al SNLO între 1996-2000

S-a luat în calcul, evident, o trecere a lui Manţog la UNPR Gorj, partid care ar urma să îi ofere stabilitatea profesională liderului ce va părăsi, în final, PDL-ul. Şi astfel, Manţog nu va primi niciun fel de funcţie politică în partidul care îl va adopta dar va fi amplasat pe soclu la Direcţia de Resurse Umane a CE Turceni, ocupată acum de Gârjoabă. De ce la Resurse Umane? Pentru că Ionel Manţog a mai ocupat această funcţie în perioada 1996-2000, pe vremea când era salariat al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia. De ce în locul lui Gârjoabă? Deoarece acesta a făcut nişte greşeli ca urmare a declaraţiilor sale în mass-media, şi i s-ar cere capul. Chiar şi în asemenea condiţii, Gârjoabă nu va fi lăsat pe dinafară.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here