Şi-a ucis soţia din cauza geloziei, chiar în faţa copiilor (VIDEO)

822

tot crimaO crimă oribilă a zguduit localnicii din Roşia de Amaradia. Un miner de 35 de ani şi-a ucis cu sânge rece soţia chiar în faţa copiilor. Acesta a încercat apoi să se sinucidă, dar a fost salvat de către medici. Bărbatul riscă, pentru fapta comisă, până la 25 de ani de închisoare.

Claudiu Bălănoiu, miner din satul Ruget, şi-a ucis soţia, din cauza geloziei, cu mai multe lovituri de cuţit, martori la oribila crimă fiind chiar cei doi copii minori ai soţilor, de 10 respectiv 12 ani. Claudiu s-a întors liniştit de la serviciu, unde lucrase în schimbul III. Nimic nu prevestea ce avea să urmeze. Bărbatul era gelos, gândindu-se că va trebui să o lase pe soţia sa, Mădălina Bălănoiu, de crima 332 de ani, singură. Acesta urma să meargă 5 luni la închisoare după ce fusese implicat într-un scandal. Măcinat de gelozie, Claudiu s-a luat la ceartă cu soţia pentru că nu găsea ligheanul în care voia să se spele. Reacţia lui însă a fost neaşteptată. Bărbatul a apucat un lemn şi a lovit-o pe soţia sa până a trântit-o la pământ. Însă nu a fost de ajuns; acesta a luat apoi un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori, lăsându-şi copiii orfani de mamă.

S-a autodenunţat, după care a încercat să-şi i-a viaţa

Plin de remuşcări, bărbatul care şi-a ucis soţia chiar în faţa copiilor, a sunat la poliţie, pentru a se autodenunţa, iar apoi a încercat să se sinucidă.

{youtube}OU6iLkWA54E{/youtube}

„Vineri dimineaţa, orele 06:42, un bărbat de 35 ani, din comuna Roşia de Amaradia, sat Ruget, a sesizat Dispeceratul I.P.J. Gorj, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că şi-a ucis soţia. Lucrătorii de poliţie care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se crima 4confirmă, în locuinţa apelantului fiind identificat cadavrul soţiei, de 32 ani. De asemenea, având în vedere că suspectul a fost găsit în stare de inconştienţă, prezentând mai multe leziuni tăiate la nivelul membrelor superioare, inferioare, a fost luată măsura transportării acestuia la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Bărbatul a ajuns la spital cu multiple plăgi pe membrele superioare, dar şi pe cele inferioare. Acesta va mai rămâne câteva zile sub supravegherea medicilor, însă este în afara oricărui pericol. Magistraţii Tribunalului Gorj au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. După ce va ieşi din spital el va fi audiat de poliţişti. Riscă să stea în spatele gratiilor 25 de ani. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here