CSM Târgu Jiu pune în vânzare abonamente pentru Liga Florilor şi Cupa României

918

Abonamentele pentru noul sezon handbalistic al CSM Târgu Jiu se pun în vânzare începând de miercuri, 16 august.

Prețul unui abonament pentru noul sezon este de 200 de lei – acces general şi 500 de lei în zona VIP, atât pentru meciurile din Liga Florilor, cât şi pentru partidele din Cupa României. Posesorii de abonamente din sezonul competițional 2022–2023, care doresc să își păstreze aceleași locuri, au prioritate şi pot face acest lucru în primele trei zile de la începerea campaniei de vânzare a abonamentelor, respectiv în zilele de 16, 17 şi 18 august 2023, anunță CSM.

De asemenea, CSM Târgu Jiu va pune la dispoziția spectatorilor bilete pentru meciurile desfășurate în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, la prețul de 15 lei, pentru adulţi, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 18 ani, preţul unui bilet este de 5 lei, iar accesul se va face în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Copiii cu vârsta de până la 5 ani vor avea accesul gratuit.

„Avem nenumărate solicitări în acest sens, existând un interes foarte mare pentru echipa de handbal a clubului nostru, având în vedere rezultatele spectaculoase din ultima perioadă.

Senioarele CSM joacă în competiții foarte puternice, întâlnind cele mai valoroase echipe din țară și nu numai. Urmează un sezon cu adevărat spectaculos atât în Liga Florilor, cât și în Cupa României.

Lotul CSM s-a întărit cu noi jucătoare de valoare care promit un parcurs extraordinar în viitoarele competiții”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here