Lucrări de mântuială în băile mucegăite de la Cariera Rosiuța: Au dat o mână de lavabilă peste igrasie, totul a copt și a căzut!

3091

Grupurile sanitare și spațiul de la dușuri, zona aferentă lucrătorilor de la Cariera Roșiuța a fost până de curând un focar de infecție. Cotidianul Gorjeanul a demonstrat însă ce condiții sociale aveau lucrătorii unității miniere iar la fața locului s-a prezentat, atunci, o comisie în control. S-a decis, pe loc, ca spațiul să fie igienizat și revitalizat, dar lucrările care s-au făcut sunt, din păcate, unele de mântuială, realizate într-o mare batjocură. Mai exact, investiția făcută ca să fie a cedat la scurt timp după ce o mână de lavabilă a ajuns pe pereții băii, peste mucegaiul și igrasia deja existente.

Oamenii ,,de încredere” ai administrației UM Rosiuța au fost puși să rezolve problema care a pătat obrazul companiei.
Deși asta era treaba sindicatului majoritar din Rosiuța, să sară pentru confortul salariaților, Roșca nu a făcut-o dar, după ce problema a devenit publică, și-a trimis propriul fiu să o rezolve.
Spre uimirea angajaților carierei, reparațiile ajung să fie făcute chiar de copilul lui Nelu Roșca, liderul sindicatului majoritar, dar și de fratele unui membru din comitetul executiv al structurii conduse de același Roșca, angajat în urmă cu două luni.
Cei doi au realizat o mare spoială a pereților și a conductelor băii din Rosiuța, iar rezultatul se vede.
Pereții dar și vopseaua de pe conducte s-a exfoliat, asta pentru că zona zugrăvită nu a fost dată cu amorsă iar zugrăveala a căzut.
Comisia de control nu a revenit la unitatea minieră ca să vadă rezultatul investiției, ci a lăsat totul în cârca conducerii carierei aflate sub bocancul liderului de sindicat.
Astfel, nici nu contează ce s-a făcut, câți bani s-au cheltuit și nici rezultatul. Să nu uităm că la această carieră a făcut un control inopinat, ,,în pantofi” ministrul Energiei.
A plecat din unitate frecându-și mâinile, totul era mai mult ca perfect, salariații, un fel de sclavi moderni, erau pe burtă, neregulile erau ascunse iar peste ilegalități era … tăcere.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here