Închiderea CEO! Iată tot Planul de Restructurare

9463

Opinia unor lideri sindicali din CE Oltenia este că restructurarea va pune la pământ compania în cateva luni, din primăvară. ”O să vină urgia. O să vedeți, din primăvară o să se aleagă praful.O să înceapă să închidă carierele, din opt nu știu dacă vor mai rămâne trei. În aceste zile complexul a produs sub 1.000 de MW, suntem de râsul lumii. Păi, 1.000 de MW vânduți înseamnă doar salariile …”, a spus Nicu Bunoaica, liderul Sindicatului Solidaritatea 2013. Nu este singurul lider care anunță punerea pe butuci a companiei, reclamând politicienii Puterii de intenția clară de subminare a sistemului energetic.

Actualul Guvern este cel care pune lacătul pe cel mai mare producător de energie pe cărbune din țară, cu 10 ani mai repede față de termenul impus de UE. Amintim că unele modificări au vizat cele două grupuri energetice de la Turceni și Rovinari. Ele nu au mai fost trecute în conservare, primind o amânare de 10 luni – până în octombrie 2023, când vor fi închise.

Mai jos, Planul (preliminar) de Restructurare a CEO, integral:
https://www.ceoltenia.ro/documente/Transparenta/Plan%20restructurare%20CEO.pdf

 

 

2 COMENTARII

  1. CUM ITI ASTERNI ASA TE CULCI !
    IN ANII ‘ 90 MONSTRUASA COALITIE ,
    FORMATA DIN MOSIERIMEA MANAGERIALA și BURGHEZIA SINDICALA AU LICHIDAT LA PROPRIU…..DIRECTORII PERFORMANTI….;
    LACOMI SI NEISPRAVITI , MANAGERII !? I AU
    LICHIDAT PE….SINDICALISTI SI S AU ALINIAT CU IMPOSTORII DIN POLITICA .
    REZULTATUL ;
    IN.ANII ’80 „AVEAM” MEDII DE 1000 MW I N
    ROVINARI…IAR ACUM AVEM IN TOTAL 900 MW…” SIC TRANSIT GLORIA MUNDI” !
    SA AUZIM DE BINE..DAR E PREA TARZIU.

  2. Sindikkatii au inchis mineritul . Am experienta in domeniu si stiu ce spun. Nu pot sa uit niciodata ca OMUL SFINTESTE LOCUL asa cum mi-a spus mie un fost director pe timpurile cind functiile erau ocupate de persoane calificate, de valoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here