Copiii de la Școala Gimnazială ,,Voievod Litovoi” au primit cadou rechizitele pentru noul an școlar

2040

* Alina Toma, antreprenor din Târgu-Jiu, din nou alături de copiii claselor primare

Elevii clasei a III-a B, de la Școala Gimnazială „Voievod Litovoi”, din clasa învățătoarei Mădălina Cotoi, au primit rechizite cadou la început de an școlar, prin bunăvoința unei antreprenoare din Târgu-Jiu, Alina Toma. Dragostea pentru cei mici dar și înțelegerea problemelor pe care aceștia le întâmpină au făcut ca acest gest să se repete, nefiind singura dată când Alina Toma este alături de copiii de la ,,Voievod Litovoi”.

Învățătoarea celor mici, Mădălina Cotoi a spus că Alina Toma a fost primită cu mare afecțiune: ,,Am așteptat-o toți cu sufletul la gură, au curs și lacrimi, dar lacrimi de bucurie. Îi mulțumim mult doamnei Alina Toma care și în acest an școlar este alături de noi.
Copiii au nevoie de ajutor și din acest motiv ne-am implicat noi, cadrele didactice, doamna consilier educativ, Constantina Popescu, domnul director Cătălin Bucă, domnul director adjunct Nicolae Sorin Cîmpeanu. Fiecare copil reprezintă o poveste emoționantă, să știți, iar colega noastră, profesor învățământ primar, Adina Popescu le-a scris și o poezie dedicată acestui eveniment”, a mai spus învățătoarea clasei a 3-a B.

,,Pentru copiii nevoiași,
Dumnezeu face imaș
Și trimite oameni buni,
Să le dea multe cununi

Din dragoste creștinească,
Sfinții, să îi pomenească.
C-așa e creștinul bun:
Se lasă pe el în drum,

Din tot ce agonisește
Și pe altul miluiește.
Dă copiilor credință,
Inocența lor, drept viță,
Aleasă recunoștință
Pentru ce au trebuință

Iar, de sunt copii de școală,
Ei mulțumesc, bunăoară
Pentru pix, pentru hârtie
Și scriu chiar și-o poezie,
Colorează prin culori
Dragostea pentru surori…
Și recunoștința toată
De oferta minunată
Ca să crească drepți și buni,
Dumnezeu face minuni!” – Adina Popescu

Printre bunurile aduse copiilor se numără caiete, truse geometrice, markere tablă, caiete de biologie, muzică, blocuri de desen, acuarele, pensule, lipici, bibliorafturi, cartoane colorate, coli colorate, hârtie creponată, etc.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here