Familie din Rovinari, implicată în accidentul groaznic de la Olt! Soția i-a murit pe loc

6862

Un grav accident de circulaţie s-a produs în noaptea de luni spre marţi, 11/12 iulie 2022, în judeţul Olt, pe drumul european E 574, în localitatea Negreni, un autoturism şi un microbuz intrând în coliziune, a anunțat Adevărul.ro.

Accidentul s-a produs în jurul orei 1,00, în afara localităţii Negreni, pe DN 65 – E 574, o autoutilitară de transport persoane de 8+1 locuri, condusă de un bărbat de 30 ani, din Băileşti, Dolj, în care se mai aflau alte şapte persoane, şi un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, în care se mai afla încă o femeie, în vârstă de 55 de ani, ambii din oraşul Rovinari, judeţul Gorj.     „În urma coliziunii, femeia, în vârstă de 55 de ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, pasageră în autoturism, a decedat, iar alte 9 persoane, dintre care 5 bărbaţi şi 4 femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. La faţa locului au intervenit de asemenea pompierii Detaşamentului Slatina şi Staţiei Scorniceşti, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, două echipaje SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, dar şi  cinci echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.  „La sosirea primelor echipaje, o femeie a fost găsită în stare de inconştienţă, extrasă din autoturism şi preluată de echipajele medicale. Victima a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată, dar fără rezultat favorabil.    Celelalte nouă persoane, cinci bărbaţi şi patru femei, au fost transportate la spital de echipaje SMURD şi SAJ, conştiente şi cooperante, cu diverse traumatisme prin accident rutier“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. Poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Olt-alert.ro: O femeie de 55 de ani din Gorj și-a pierdut viața, noaptea trecută, într-un groaznic accident rutier care a avut loc în județul Olt și care s-a soldat cu nu mai puțin de 10 victime, inclusiv soțul femeii.

Este vorba de doi soți, ambii de 55 de ani, din orașul Rovinari, care azi-noapte mergeau cu mașina, condusă de bărbat, pe DN65, dinspre Slatina spre Pitești. În zona localității Negreni (Scornicești), în autoturismul de Gorj a intrat frontal un microbuz cu opt persoane, care intrase într-o depășire riscantă.

Soția conducătorului auto din autoturism a murit pe loc, celelalte nouă persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu diverse traumatisme.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul sărvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

(foto, olt-alert.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here