Poliția cumpără sute de autospeciale

1553

Poliţia Română cumpără, prin licitaţie, sute de autospeciale în cadrul proiectului „Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulaţie”, finanţat din fonduri europene.
Valoarea totală estimată a acordului-cadru este de 98.006.046 lei, cantitatea minimă fiind de 300, iar cea maximă de 600 de autospeciale.
Durata acordului-cadru este de 24 de luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 20 iunie.
„Proiectul îşi propune dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulaţie, care să asigure forţelor de ordine din cadrul Poliţiei Române, prin intermediul Poliţiei rutiere, o mai bună coordonare a activităţilor specifice. Astfel, prin proiect, se intenţionează dotarea Poliţiei Rutiere cu 300 de autospeciale de poliţie, 250 de aparate pentru măsurarea vitezei de circulaţie a autovehiculelor, 44 de sisteme electronice mobile de depistare a substanţelor stupefiante în salivă, 4.000 de dispozitive mobile, 1.400 de imprimante mobile termice şi un sistem de colectare a datelor pentru siguranţa în trafic”, informa Inspectoratul General al Poliţiei Române.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here