Universitarii, învinși de băcăuani. Virgil Popovici: Nu am ce să le reproșez

991

Echipa de handbal UCB Târgu Jiu a fost eliminată din Cupa României de către CSM Bacău. Formația de eșalon superior s-a impus cu 37-26 după un meci disputat, marți după amiază, în Sala de sport a Liceului Tehnologic ,,General Constantin Șandru” din Bîlta, Runcu. Diferența de valoare a fost anulată în primele 10 minute ale confruntării de o prestație curajoasă a elevilor lui Adrian Gorun, care au condus și pe tabelă. Treptat, experiența superioară a oaspeților, care au beneficiat și de o bancă mai lungă, având în vedere jucătorii indisponibili din lotul universitarilor, și-a spus cuvântul, iar CSM a intrat în avantaj la pauză, scor 16-21. Repriza secundă a continuat în aceeași notă, iar trupa moldavă a obținut calificarea în turul următor. În ciuda înfrângerii, directorul clubului, Virgil Popovici, a apreciat evoluția băieților săi. ,,Nu se bucură nimeni când pierde, dar nu am ce să le reproșez nici jucătorilor și nici antrenorilor pentru cum au pregătit meciul. Evoluția tuturor celor care au avut ocazia să joace cu un adversar de primă ligă a reprezentat un plus în fața spectatorilor prezenți la joc. În mod firesc, departajarea a fost de ordin valoric. Am văzut determinare la jucătorii mei, am văzut handbaliști motivați, și nu mă refer doar la cei cu experiență, mă refer și la juniori, pentru că i-am aruncat în luptă și în mod sigur foarte mulți dintre ei reprezintă viitorul, pentru că pasul la echipa mare l-au făcut deja”, a declarat oficialul gorjean după confruntare. Bogdan Ivășchescu a fost cel mai bun marcator de la UCB și a terminat partida cu 9 goluri. Alex Drugă a punctat de 7 ori, iar Alin Tudor a avut 5 reușite.

CSU CONSTANTIN BRÂNCUȘI TÂRGU JIU – CSM BACĂU 26-37 (16-21)
Arbitri: Sebastian Mârza/Cristian Nedelea
UCB: Motoi, Băleanu – Ivășchescu 9, Drugă 7, Tudor 5, Buioca-Bondoc 4, Benegui 1, Berculescu, Guran, Predan, Lișiță, Mazilu, Lăcătușu. Antrenori: Adrian Gorun, Bogdan Chepea.
Bacău: Rusu, Cozma, Tamaș – Stănică 8, G. Bujor 6, Iordachi 5, M. Bujor 4, Dospinescu 3, Costea 3, Serhel 3, Bălăceanu 3, Rotaru 1, Murariu 1, Coric. Antrenor: Sandu Iacob.

Sâmbătă, 26 februarie, de la ora 12.00, formația pregătită de Adrian Gorun joacă în deplasare, la Craiova, cu CSU.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here