Sărbători nefericite pentru Craiova! Reghecampf nu se predă: Echipa va arăta mult mai bine după perioada din iarnă

1031

Universitatea Craiova a terminat anul cu şapte partide fără victorie în Liga 1. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf nu au putut trece nici de Gaz Metan Mediaş, scor 1-1. Meciul din Ardeal a început cu o gafă colosală a lui Paul Papp, care i-a dat posibilitatea lui Ronaldo Deaconu să marcheze doar după 3 minute. Doljenii au egalat în repriza secundă prin Andrei Ivan (`61). Laurenţiu Reghecampf şi-a continuat experimentele. I-a schimbat pe Papp şi Bancu după doar 27 de minute, iar pe Nistor şi Câmpanu după 55. Mai mult, Craiova a terminat cu 3 fundaşi centrali pe teren. Doljenii au acumulat 32 de puncte, iar bătălia pentru play-off se anunţă crâncenă în 2022. Principalul din Bănie nu pare să-şi facă prea multe griji, declarând că echipa va avea altă faţă în noul an.
Craiova la Mediaş: Mirko Pigliacelli – Ștefan Vlădoiu (’71, Mihai Bălașa), Paul Papp (’27, Vladimir Screciu), Marius Constantin, Nicușor Bancu (’27, Bogdan Vătăjelu) – Gustavo Vagenin, Mihai Căpățînă, Dan Nistor (’55, Antoni Ivanov), George Cîmpanu (’55, Ante Roguljic) – Elvir Koljic, Andrei Ivan.
,,Ne-am marcat singuri golul lor. Ţin să vă spun că sunt bucuros, că la ghinionul pe care-l avem, nu avem niciun jucător accidentat după acest meci. Trecem printr-o perioadă mai dificilă, nu aveam cum să pierdem puncte azi la Mediaş, dacă aveam efectivul de jucători şi parcursul de acum 7-8 etape. S-au întâmplat multe chestii, accidentări. Dar sunt convins că ne revenim anul următor şi le vom pune probleme echipelor din faţă. Noi am jucat, am încercat să jucăm fotbal. Când se întâmplă o asemenea greşeală, e grav, mai ales pentru moralul jucătorilor. Din păcate, ne-am marcat singuri şi e normal ca moralul jucătorilor să pice. Am scos jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul jocului. Nu mă interesează vârsta, toţi sunt componenţii echipei. Dacă în ziua meciului nu sunt buni, ies! Echipa va arăta mult mai bine după perioada din iarnă. Nu avem cum să ne gândim la titlu acum, dar play-off-ul cu siguranţă îl prindem. Sunt sprijinit 100% de patron”, a declarat Laurenţiu Reghecampf. Doi dintre jucătorii importanţi ai Craiovei, Andrei Ivan şi Marius Constantin, au recunoscut că echipa se află în criză. Erorile se înmulţesc, iar eficacitatea în faţa porţii rămâne scăzută. „Sunt supărat, pentru că nu am luat toate cele 3 puncte. Nu știu ce se întâmplă cu noi. Suntem căzuți și trebuie să ne revenim din acest impas. Când vom reveni din vacanță trebuie să ne antrenăm și să pregătim bine cealaltă parte din campionat. Trebuie să arate altfel echipa! Când intrăm pe teren trebuie să marcăm foarte multe goluri. Nu m-am așteptat la asta (la seria de 7 meciuri fără victorie – n.r.), dar orice este posibil. Am avut multe meciuri în mână, nu le-am câștigat. Am avut multe ocazii, dar nu am băgat-o în poartă. Am vorbit mereu între noi despre cele întâmplate. Ne încurajăm, dar degeaba vorbim în vestiar dacă nu intră mingea în poartă“, a spus Ivan. „Nu este ce ne-am dorit, dar, din păcate, nu suntem așa cum ar trebui în fața porții. Este un meci pe care l-am dominat de la un capăt la celălalt! Cel puțin asta am simțit eu în teren. Am pus presiune pe ei, ne-am creat situații și ocazii destule, dar pe care nu am reușit să le fructificăm. Asta, coroborat cu greșeala noastră din apărare… Asta s-a întâmplat, nu am reușit să câștigăm. A fost un meci pe care l-am avut în mână. Se pare că a venit rândul fiecăruia să comită câte o greșeală. Dar asta nu ar fi trebuit să fie o problemă, pentru că mai erau de jucat peste 80 de minute. Nu am cedat, am încercat să întoarcem rezultatul dar, din păcate, nu am reușit să fructificăm ocaziile“, a declarat Constantin. Universitatea Craiova revine în meciurile oficiale peste o lună, atunci când va primi vizita Rapidului.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here