Ca la noi, la nimeni – Julien Dacianul și Cîțu-Mâțu își bat joc de poporul român!

700
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Istoria își bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se.” – Nicolae Iorga

Luni, la început de săptămână, cercetătorul în imunologie Octavian Jurma afirma, cu durere, că: „România este singura țară care își ucide oamenii pentru bani!”. Probabil că dacă ne gândim la starea catastrofală în care se găsește azi România, ca țară în care se înregistrează cel mai mare număr de decese la populația totală, nici nu avem cum să-l contrazicem.
CONSILIERUL JURMA ȘI-A DAT DEMISIA, VICTOR COSTACHE CONSILIAZĂ FĂRĂ DIPLOMĂ DE DOCTOR! Și avem de-a face, în fond, cu unul dintre cercetătorii pricepuți și cu coloană vertebrală. Fiind solicitat pe prim-ministrul marionetă Florin Cîțu să-i fie consilier onorific, adică să-și oferea priceperea gratis, Octavian Jurma a acceptat. Numai că după doar trei săptămâni, văzând că recomandările sale intră pe-o ureche și ies pe alta ale fostului consumator de băuturi alcoolice și stupefiante, masterandul la Universitatea Iowa (SUA), cu 20 de ani în urmă, cam pe vremea când era un „minor” de 29 de ani, prins de Poliția statului Iowa băut la volan și care mai și consumase niscaiva substanțe interzise, adică stupefiante, motiv pentru care a fost condamnat la 48 de ore pușcărie și o amendă penală zdravănă, omul și cercetătorul Octavian Jurma și-a dat demisia.
În locul de consilier pe probleme de sănătate al numitului Florin Cîțu a venit fostul ministru al Sănătății din Guvernul Orban, Victor Costache. Un sibian care nu are nici măcar diplomă de medic, ci doar o adeverință – eliberată în Franța, nu se știe în ce circumstanțe – în baza căreia are dreptul să profeseze în chirurgia cardiovasculară.
CÎȚU-MÂȚU PIERDE PROCESE. Cât de bine a fost consiliat marioneta de prim-ministru Florin Cîțu se vede și în situația catastrofală a sistemului sanitar românesc. Victor Costache mai apare și acum, ce-i drept rar, pe la Antena 3 și ne spune din năzbâtiile/sfaturile sale pe care le oferă impostorului de pretins finanțist Florin Vasilică Cîțu, cel care a fost destituit de la ING Bank pentru acțiunea ilegală de devalorizare a Leului. Și cum fostul ministru al Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici – din guvernele PSD – îl arătase cu degetul ca pe un infractor ce era, ei bine, Eugen Teodorovici l-a dat în judecată pentru că-l calomniase, pretinzând că nu-i adevărată chestia cu devalorizarea Leului, iar zilele trecute fostul ministru PSD al Finanțelor a avut câștig de cauză. Iar banii câștigați i-a oferit unui băiat necăjit!
Cu o ministresă la Sănătate total incapabilă, mă refer la Ioana Mihăilă (USR), care-a mai pierdut și 4,7 milioane de euro bani nerambursabili (oferiți de Comisia Europeană pentru testarea gratuită a cetățenilor României) pentru simplul motiv că n-a vrut să avizeze documentul întocmit de secretarul general al Ministerului Sănătății, apoi datorită nepregătirii spitalelor pentru valul patru al pandemiei, nu-i de mirare că țara noastră are săptămânal 2.000 de morți. Ca și cum am fi în vreme de război!
USR ȘI CIOLOȘ ÎȘI BAT JOC DE ȚARĂ! Încăpățânatul de premier „însărcinat” de Klaus Werner Iohannis, mă refer la Dacianul Julien Cioloș, n-a izbutit să refacă în niciun fel Coaliția pierzătorilor: PNL, USR și UDMR! Este limpede că președintele Iohannis și-a bătut joc de el și de USR, dar ce vină are poporul român să suporte inepția și prostia?
Știind bine că nu are majoritate, nu se impunea ca Dacian Julien Cioloș să-și depună mandatul? Așa a prezentat o listă de miniștri, alcătuită dintre cei destituiți ori demiși din GuWernerul Meu Iohannis-Cîțu și astăzi Senatul și Camera Deputaților sunt ocupate – prin comisiile de specialitate – să audieze persoanele trecute pe lista fără niciun rost!
ION PREDOȘANU

P.S. CSALAS (pe românește se citește Cioloș, iar în limba maghiară e FRAUDĂ). Cetățeanul francez Dacian Julien Cioloș (în limba maghiară, csalas(citit cioloș) se traduce și prin fraudă!) se milogea luni de PSD să-l voteze.
Asta după ce omul cu misiune de la Macron anunțase că nu va negocia cu PSD și AUR. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here