Ca la noi, la nimeni – Guvernul – sediu de campanie pentru Cîțu!

717
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Banii și corupția au ruinat țara, politicienii îndoielnici au trădat omul muncitor, băgându-și în buzunare profituri și tratându-ne ca pe niște oi, și suntem sătui să auzim promisiuni pe care nu și ne vor ține niciodată.” Ray Davies

Nici județul Gorj n-a scăpat în anul de (diz)grație 2021 fără o vizită a marionetei Florin Cîțu, aflat în funcția vremelnică, dar extrem de păguboasă pentru biata Românie aflată sub talpa Regimului Iohannis și a pretinșilor neoliberali. N-am fost de față la vizita cu pricina, dar, spre rușinea lui Cîțișor, lui nu i-a păsat de necazurile mari cu care se confruntă Gorjul și încă se va confrunta încă vreo trei-patru generații, atâtea câte va fi nevoie să-și achite țara împrumuturile făcute sub Regimul Iohannis, de GuWernerele Mele Iohannis-Orban și Iohannis-Câțu!
ROMÂNIA SPRE FALIMENT! Conform datelor INS (Institutul Național de Statistică), datoria guvernamentală reprezintă 49,7% din PIB, după primele cinci luni ale anului 2021. Între timp, s-au mai comis și alte împrumuturi, fără a se ști pentru ce. Firesc, dacă după luna septembrie România va mai beneficia de împrumutul cerut prin dezastruosul PNRR (circa 15,2 miliarde de euro numai împrumuturi!) este clar că datoria publică va depăși 60% din PIB și România va intra în incapacitate de plăți! Pentru toate acestea nu-i vinovat doar fostul ministru al Finanțelor Publice din pseudo-GuWernerul Meu Iohannis-Orban, „genialul” proprietar de păduri care nu-i aparțin – Florin Vasilică Cîțulache, ci și superiorii săi de atunci: Orban cel Ludovic și rău, plus prim-ministrul de conjunctură și marionetă Iohannisto-liberală cîțoisto-PNL-istă!
PALATUL VICTORIA, SEDIU DE CAMPANIE PENTRU CÎȚU-PNL!!! Mai multe televiziuni cu simțul dreptății, bănuite de un adevărat patriotism – Antena 3 și România TV – au dat publicității un document BOMBĂ!, cu antetul Guvernului Cîțu, semnat de o duduie sau doamnă Consilier (cu rang de secretar de stat!) al primului ministru Florin Cîțu, prin care miniștrii cîțiști primeau „indicății” ca pe vremea răposatului și, de mulți, regretatului Nicolae Ceaușescu, cu ce au de făcut în campania electorală internă a PNL pentru „foncția” de președinte al neoliberalilor dominați de foștii băsiști din defunctul PDL!
Până și contracandidatul la aceeași „foncție”, deținută în prezent chiar de Orban cel Ludovic, ce pozează în „câinele blând care zgârie rău!”, numitul Orban, zice: „Dacă este adevărat documentul, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”. Probabil, ca să revină el. Că nu s-a săturat de banii publici furați în perioada Stării de urgență, când, împreună cu Nelu Tătaru și cu Raed Arafat, au mimat lupta cu pandemia de coronavirus. Din care luptă s-au ales cu 4 (patru!) miliarde de euro cheltuiți nejustificat!
Iar jalnicul de Cîțu, care cu doar 1% comision perceput la împrumuturile făcute chiar de el, ar fi strâns pentru conturile sale din paradisurile fiscale peste 1,3 miliarde de euroi! Același Cîțu – mare proprietar de păduri care nu au aparținut niciodată familiei sale de vâlceni vicleni – s-a încurcat în explicații despre documentul din Guvern, cu „indicățiile” pentru campania din PNL pentru susținerea sa. Sediul de campanie – Palatul Victoria. Sursa banilor de campanie? Banii publici!
SĂ MAI ȘI RÂDEM. Talentatul caricaturist al Jurnalului Național, fostul meu coleg și prieten Puiu Găzdaru, l-a desenat pe Orban cel Ludovic, stând în genunchi și închinându-se la un tablou-icoană, ce seamănă cu portretul unui Emil Boc, cu ochelarii din dotare și părul albit de „succesuri”. Un Orban necredincios, cu un zâmbet fals, de necredincios, îngaimă: „EU SUNT MIC, TU FĂ-MĂ CÎȚU…”
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here