Ca la noi, la nimeni – Poluarea mediului, inclusiv a mediului politic!

623
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Poluarea – cel mai recent pluton de execuție.” – Vasile Ghica

Recunosc, nu m-aș fi așteptat la prea multe de la Mesajul transmis de Preș. Klaus Werner Iohannis, cu prilejul sărbătoririi Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător. Și totuși, mă văd obligat să fiu de acord cu formularea: „Noi putem fi generația care ajută natura să se însănătoșească”. Chiar nu se cădea ca într-un asemenea mesaj să facă vreo referire la dezastrul gunoaielor neridicate de luni de zile în Sectorul 1 al Bucureștilor.
CLOTILDE ARMAND; ȚINUTĂ ÎN BRAȚE? Dar un mesaj, evident, pe alte căi ar fi fost cazul să-i transmită franțuzoaicei de la URS-PLUS doi și-un sfert, primărița Clotilde Armand. Sectorul 1 al Capitalei este chiar poarta principală de intrare în București. Și ce văd românii sau străinii ce sosesc dinspre Valea Prahovei ori de la Aeroportul Internațional ”Henry Coandă” Otopeni? Munți de gunoaie pe toate aleile și pe toate străzile Sectorului 1, care gunoaie atentează la sănătatea locuitorilor Bucureștilor, după ce că mai fac și Capitala de rușinea lumii!
Și toate acestea numai din pricina conflictului artificial creat între Primăria Sectorului 1 și firma prestatoare de servicii de salubritate ROMPREST, de o primăriță bezmetică, neștiutoare nici de limba română și nici de bunul simț elementar.
Vă închipuiți oare ce s-ar fi întâmplat dacă primarul Sectorului 1 nu era de la neomarxiștii din USR-PLUS doi și-un sfert, cu unul de la PeSeDe, adică de la Ciuma roșie, cum a fost botezată – inspirat de o sintagmă nazistă – social-democrația din România de însuși omul care promisese, încă dinaintea primului mandat, că va veni cu „o nouă politică” și va construi „România lucrului bine făcut”. Vorbe de clacă și iar vorbe, demonstrate și în al doilea mandat.
CURĂȚENIA MEDIULUI POLITIC. După curățenia din Sectorul 1 și cea din gropile de gunoi ce alcătuiesc centura Capitalei, se impune și o curățire a mediului politic. O curățire de politicianism. Iar curățenia mediului politic n-o poate face același Preș. Klaus Werner Iohannis, întrucât El presidente întreține poluarea cu PNL-USR-PLUS doi și-un sfert, două partide învinse în alegerile parlamentare din 6 decembrie 2019, dar alese să formeze Coaliția actuală de guWernare, încă din campania electorală. Chiar dacă Preș. Klaus Werner Iohannis a nesocotit Constituția și a sfidat PeSeDe, așa cum silabisește El ca un sas neobișnuit cu dulcea și frumoasa limbă română.
ALEGERI FRAUDATE, LA SECTORUL ! Culmea este că tot în aceste zile cu munți de gunoaie în Sectorul 1 al Bucureștilor, aceeași Clotilde Armand este în centrul unui alt scandal uriaș. Un scandal generat de procurorul Sorin Iașinovschi, de la SIIJ, din ale cărui declarații rezultă limpede că alegerile pentru Primăria Sectorului 1 și deci și alegerile pentru Primăria generală a Bucureștilor au fost fraudate!
Declarațiile procurorului Sorin Iașinovschi, de la SIIJ, le-am auzit dintr-un scurt – de numai 7 minute – interviu transmis de Antena 3, din care rezultă că alegerile locale pentru Sectorul 1 „au fost fraudate!” Interviul integral, cu o durată de 40 de minute, fusese realizat pentru postul de televiziune Kanal D, anunțat prin promo-uri, dar nedifuzat în urma unor presiuni enorme.
Sper că interviul integral, de la Kanal D, n-a fost interzis în urma unor presiuni de la cel mai înalt nivel. Deși nimic nu este exclus!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here