,,La mulți ani, copilărie!”

1760

,,Copilăria este șuvoiul de apă care izvorăște limpede și curat din adâncurile finite și la care omenirea aleargă fără încetare să-și potolească setea idealurilor sale de dragoste, de bunătate, de frumusețe, de perfecțiune.”
Francesco Orestano

Ziua Internațională a Copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi bucurii copiilor, de a aprecia și iubi, căci prin unicitatea și farmecul lor, copiii aduc în viața noastră prospețime, inocență, gingășie.
Cu ocazia acestui eveniment, nu au fost uitați nici preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal Scoarța, unde au fost create momente deosebite, prin care aceștia au fost puși în situația de a-și exprima emoțiile, trăirile și sentimentele pozitive, prin participarea la acțiuni inedite, atractive, aducătoare de amintiri.
Acesta a fost motivul pentru care am ales să intrăm în lumea minunată a copilăriei prin activitățile desfășurate: concursuri de desene pe asfalt, concursuri între echipe, jocuri cu baloane etc.. Prin activitățile desfășurate, copiii au fost ghizi printr-o lume a jocurilor, îmbogăţindu-ne sufleteşte prin melodii şi ritmuri vesele, pline de dragoste, dăruindu-ne declarația lor de Iubire!
Luând parte la această minunată întâlnire, alături de fluturașii mei, 1 Iunie va deveni o ZI de neuitat, iar zâmbetul şi bucuria vor face acest loc mai fericit.
LA MULȚI ANI, DRAGI ,,FLUTURAȘI”!
Profesor învățământ preșcolar Vochița Violeta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here