Ca la noi, la nimeni – Cîțu vede totul în roz!

803
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Lumea mă vede diferit, în funcție de optica fiecăruia. Unii mă văd în alb, alții – în negru, iar alții – în roz.”Iurie Roșca, Scriitor basarabean român

În simplele note de marți, nu am izbutit să fac vreo referire la conferința de presă a pretinsului prim-ministru al României, Florin Cîțu. Are omul acesta o logoree, plină de demagogie, ceva de speriat. Nici vorbă să fie vreun bun orator, ci un oarecare bâlbâit și repezit de la care e foarte greu să pricepi ceva.
ANORMALITATEA NORMALĂ! Cîțu a observat că Preș. Klaus Werner Iohannis îi place sintagma România normală și a început să-și copieze șeful. Așa am aflat că de la 1 iunie facem primii pași spre normalitate, iar de la 1 iulie revenim la normal! Măi să fie! Dacă nu ne-ar fi mințit cu nerușinare, de atâtea ori, plini de speranță și credință în Dumnezeu poate l-am fi crezut. Dar prea a scos datele astea fixe din pălărie. Ca să fie și adevărate.
Cum ar veni, de la 1 iulie vom scăpa de pandemie. Când situația reală, din viață și cea din spitale, îl contrazice.
VOICULESCU CONTRA CÎȚU! Să nu credeți că dau două cepe degerate pe spusele așa-zisului ministru al (Ne)Sănătății noastre, omul fără diplomă de licență Vlad Voiculescu, care ocupă abuzivo-USR-ist demnitatea respectivă. Așa-zisul ministraș de pripas a ținut marți, și el, o conferință de presă. Bla, bla, bla… „Tot mai mulți români aleg să se vaccineze anti-coronavirus, însă mai durează până se va atinge imunitatea colectivă!” Practic, Vlad Voiculescu își contrazice șeful de la Palatul Victoria. Care-o fi adevăratul lui șef, sigur din străinătate, numai Dumnezeu știe!
FIREA ATACĂ FURIBUND GUVERNUL. Senatorul Partidului Social Democrat (PSD) Gabriela Firea îl întreabă retoric pe Florin Cîțu „unde este viața „fantastică” promisă în campania electorală. Parlamentarul social-democrat susține că românii o duc din ce în ce mai greu, iar în ultimul an 126.000 de persoane au rămas fără loc de muncă. În aceeași zi de marți – cea cu trei ceasuri rele -, Gabriela Firea a mai lansat un nou atac furibund la adresa Guvernului: „Cîțu și Turcan se răzbună pe cei mai necăjiți dintre români, pe pensionarii bolnavi.”
URIAȘ NUMĂR DE DECESE. Deși, în continuare, România testează puțin, așa-zisul Grup de Comunicare Strategică – condus tot de un ageamiu fără studii superioare – a anunțat, marți, că, în ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 5.231 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV – 2. Distinct de cazurile nou confirmate, până marți, 6 aprilie, pe teritoriul României, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.368 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. S-a înregistrat un număr record de decese: 196 (109 bărbați și 87 de femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, printre care, din păcate, și din Gorj!
Cu alte cuvinte, sintetizând, marți, 6 aprilie, s-a înregistrat un număr uriaș de decese cauzate de COVID-19, în ultimele 24 de ore. Situația la ATI este, în continuare, dramatică, fiind internate la ATI, desigur, un număr de 1.466 persoane în stare foarte gravă.
ION PREDOȘANU

P.S. DE NOAPTEA MINȚII. PNL acuză USR de închiderea magazinelor la ora 18:00. USR dă vina pe PSD! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here