Rădoi se teme de Armenia: Astfel de echipe ne pun probleme!

1001

Selecționerul României, Mirel Rădoi, este precaut înainte duelului din această seară împotriva Armeniei. Naţionala României are trei puncte din două meciuri, în timp ce gazdele au bilanţ perfect după confruntările cu Lichestein şi Islanda. Chestionat despre principalele calităţi ale următorului adversar, antrenorul nostru a declarat că echipa lui Joaquín Caparrós formează un grup unit şi arţăgos, capabil să suplinească orice absenţă din lot.
„Pentru mine, victoria Armeniei cu Islanda nu e o surpriză. E o echipă care, atunci când nu joacă Mkhitaryan, e mai unită și mai agresivă. Probabil că jucătorii își dau seama că nu au pe cineva care să decidă meciul de unul singur și reacționează ca un grup. Armenia e o echipă destul de arțăgoasă! României nu-i place să joace contra unei astfel de naționale pentru că jucătorii sunt foarte agresivi și combativi, reacționează imediat și au o organizare foarte bună. Astfel de echipe ne pun probleme! Dacă vom câștiga în Armenia, atunci cred terminăm această perioadă pe locul 2. Nu ne va aștepta un meci ușor! Cu siguranță armenii vor aborda partida mult mai calculat decât contra Islandei. Vor aștepta și vor încerca să joace pe contraatac pentru că noi vom merge să câștigăm. Va fi o partidă dificilă! Acum mă preocupă recuperarea jucătorilor, pentru că în repriza a doua cu Germania am risipit energia fără a obține măcar un punct”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.
Partida se joacă la Erevan, pe Stadionul Republican Vazgen Sargsyan, începând cu ora 19.00. ,,Nu pot să promit nimic, nu ştiu ce se poate întâmpla. Eu la fiecare meci încerc să dau tot ce am mai bun, să îmi depăşesc limitele. Normal că avem forţă să câștigăm meciul cu Armenia. Suntem un grup unit şi avem jucători care evoluează în campionate puternice. Atmosfera este bună”, a declarat jucătorul de la FCSB, Ovidiu Popescu, titular în primele două jocuri din preliminarii.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here