Ca la noi, la nimeni – Ciorovăială USR-istă, între Viole(n)ta și Vlăduț!

667
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Decât un an cioară, mai bine o zi șoim.” – Proverb românesc

Toată lumea, cu un dram de inteligență, știa că anul trecut – în timpul GuWernerului Meu, adică Guvernul Iohannis-Orban-PNL, datele privind rata infectării cu virusul Sars-Cov – 2 erau măsluite. De ce? Pentru ca PNL să poată desfășura alegerile locale din 27 septembrie 2020, înainte de care deschisese școlile, ca să le închidă apoi, și, după aceea, să organizeze alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Pe care spera să le câștige.
PNL a mers din fals în fals, iar alegerile parlamentare le-a câștigat Partidul Social Democrat (PSD). Numai că plăvanul sas anunțase, înaintea alegerilor, că Guvernul va fi format din PNL și USR-PLUS. Chiar dacă adevăratul câștigător al alegerilor parlamentare a fost PSD!
Și avem acum unul dintre cele mai slabe guverne de după Marea Învălmășeală din Decembrie 1989! În care are loc și unul ce s-a chinuit vreo 11 ani, pe la Viena, ca să obțină o diplomă de licență. Iar el, sinecuristul de Vlad Voiculescu a ajuns pentru a doua oară ministru al (Ne)Sănătății României.
Să nu care cumva să credeți că omul se ocupă de pandemie ori face proiecte și programe numai bune de obținut fonduri europene nerambursabile. Nici vorbă! Și așa, cum bănuiați, oricum, nu este capabil. A dovedit-o și în Cabinetul Dacian Julien Cioloș, când era la un singur pas de privatizarea pe nimic a spitalelor României. S-ar putea să încerce și acum, dacă nu-i dă cineva peste mână!
Și ce credeți că, scuzați expresia, comite Vlad Vasile Voiculescu? Nimic din ceea ce ar trebui. Și-a delegat toate competențele ca ministru al (Ne)Sănătății noastre, are vreo 19 consilieri, dintre care unul a contribuit decisiv la devoalarea – cu nume, date personale, telefoane și adrese ale centrelor de vaccinare – unor membri ai serviciilor secrete românești.
Și cum tot nu are ce face, sinistrul personaj Vlăduț Voiculescu comentează pe Facebook o postare a fostei ministrese a Muncii, Viole(n)ta Alexandru, din Guvernul Orban. O balaoacheșică intimă de-a lui Orban cel Rău și Ludovic! Postările celor doi nu merită nici măcar amintite, darmite comentate. Ea este un intrus în PNL, unde n-ar fi ajuns fără căldura cu care-a primit-o Orban, deși are manifestări de USR-istă sadea.
Cât despre Cioclul (Ne)Sănătății României, l-am numit pe Vlad Voiculescu, el este membru USR. Nu știm dacă și al SRI!?
În mod cert, atât (bala)ocheșica Viole(n)ta Alexandru, cât și Vlad Voiculescu au făcut – ca miniștri – umbră pământului degeaba.
Ea este deputat PNL, cu apucături de USR-istă sadea, iar el ține locul ocupat pe postul de ministru al (Ne)Sănătății, fiindcă-l cheamă Vlad Voiculescu (USR) și are rude din fosta securitate. Două rușini naționale, USR-isto-PNL-iste!
ION PREDOȘANU

P.S. PSD cere comisie de anchetă în Parlamentul României, iar eurodeputatul Victor Negrescu (PSD) face plângere la Comisia Europeană. Din păcate, se pierde vremea. Și la București și la Bruxelles predomină progresiștii și anti-naționaliștii(PNL-USR-PLUS și UDMR).(Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here