Familia Măruță, lovită de noul coronavirus

1574

Cătălin Măruță, cunoscutul om de televiziune din orașul Târgu-Jiu, a fost confirmat cu noul coronavirus. Și soția sa, Andra, a fost testată pozitiv. La fel și fiica lor, Eva. Singurul care a scăpat este băiețelul David.
„Iată că o zi de naștere nu vine fără surprize. Vârsta de 43 de ani a venit cu o izolare pe care o să o petrec acasă, cu familia. Important este că ne simțim bine și suntem împreună! Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15.00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit”, a anunțat Măruță.
În videoclipurile postate pe rețeaua de socializare, Cătălin Măruță apare alături de fiica sa. „Îți dai seama că stăm în vacanță împreună?”, o întreabă prezentatorul TV pe Eva. „Păi da, că n-am fost la munte că avem toți Covid”, răspunde fetița.
„Facem cursuri de dans, de yoga. David nu poate fi în gaşca noastră, e în gaşca cealaltă”, mai spune Măruţă, în timp ce o filma pe Eva dansând şi făcând yoga.
La rândul ei, Andra a scris pe Facebook: „Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă”.
Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu gorjeanul Cătălin Măruță.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here