PNL face „campanie de la om la om” în plină pandemie

1222

Partidul Național Liberal nu renunță la campania clasică pentru alegerile parlamentare. Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că va fi făcută „o campanie de la om la om”, dar cu respectarea regulilor de protecţie sanitară. El a adăugat că în multe alte ţări au fost organizate alegeri la termen, iar în România este nevoie ca și cetăţenii să aleagă un nou Parlament.
„În ceea ce priveşte campania electorală, am avut întâlnirea echipei de campanie. Am stabilit liniile de campanie care sunt foarte clare. Vom duce o campanie pozitivă, o campanie care se va desfăşura de la om la om. Vom transmite toate proiectele noastre, toate obiective pe care le urmărim în următorii 4 ani de zile şi vom prezenta care sunt atuurile PNL în această campanie. Se va desfăşura cu respectarea regulilor care deja sunt prevăzute. Am redus numărul de persoane pentru adunări publice. Am redus numărul de activişti care însoţesc candidaţii. Echipele de campanie care participă la acţiunile de campanie. Sigur menţinem toate regulile legate de obligativitatea portului măştii, obligativitatea pentru fiecare candidat şi pentru fiecare om din echipa de campanie de a respecta cu stricteţe regulile de protecţie sanitară”, a afirmat, luni, Orban.
Întrebat dacă se vor mai organiza alegeri pe 6 decembrie, dacă se va ajunge la 10.000 de infectări zilnic, şeful Executivului a răspuns: „În toate ţările s-au organizat alegeri la termen”.
Orban a amintit și despre proiectul de lege al PNL privind introducerea votului electronic şi despre faptul că majoritatea PSD din actualul Legislativ a respins iniţiativa legislativă.
„În ceea ce priveşte votul electronic, readuc aminte că PNL a înaintat proiect de lege privind votul electronic care ar fi fost foarte util în perioada pandemiei, încă de acum 2 ani de zile. Din păcate, majoritatea PSD din actualul Parlament nu a acceptat acest sistem de vot”, a conchis Orban.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here