Tamponări provocate de șoferi beți

1154

Un şofer beat criţă a provocat o tamponare, marți, pe raza comunei Țânțăreni. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul de 56 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 – Țânțăreni, din direcția comunei Turburea în direcția orașului Filiași, ar fi acroșat o mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani, din orașul Turceni.,,În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto de 56 de ani a rezultat o concentrație de 1,11mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. O altă tamponare a avut loc marți, pe raza localității Iezureni.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un bărbat de 65 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665, din direcția localității Curtișoara către municipiul Târgu-Jiu, la intersecția cu DE 79 Iezureni, a efectuat viraj la stânga, ieșind în afara părții carosabile.
,,Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0, 94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a mai declarat Victor Țuhașu. În noaptea de marți spre miercuri, un alt șofer a fost depistat în trafic, pe Drumul Comunal 55 Cursaru, în timp ce conducea un autoturism pe DC 55 Cursaru, iar în urma testării cu etilotestul a rezultat o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 42 de ani, din orașul Turceni, s-a ales cu dosar penal. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here