Complex sportiv de 4 milioane de lei într-o comună din Gorj

5542

O nouă infrastructură sportivă va lua ființă în județul Gorj, într-o comună aflată la mai bine de 30 de kilometri de municipiul Târgu-Jiu. Investiția depășește 4 milioane de lei. Finanțarea este asigurată prin Compania Națională de Investiții.

Contractul de finanțare a fost semnat în luna februarie. Acum, Compania Națională de Investiții a scos la licitație lucrările de proiectare, asistență tehnică și execuție complex sportiv în comuna Crasna.
Valoarea estimată a contractului este de 2.756.050 lei, fără TVA. Este o procedură simplificată, firmele interesate de acest contract având termen până pe 25 mai să depună ofertele sau cererile de participare.
Terenul pe care se amenajează complexul sportiv are o suprafață totală de 3.370 de metri pătrați. El se află în intravilanul satului Crasna, având destinația de teren neproductiv.
Durata de realizare a investiției este de 10 luni, din care două luni pentru întocmirea proiectului tehnic. Vor fi realizate două terenuri de joc, o tribună pentru spectatori și vestiare cu grup social pentru persoane cu dizabilități.
Unul dintre terenuri va fi amenajat cu gazon sintetic, pentru handbal și minifotbal, iar cel cu tartan va fi pentru practicarea de sporturi precum volei, baschet sau tenis de câmp.
Ambele terenuri de joc vor fi împrejmuite și vor avea instalații de tip nocturnă.
Obiectivul de investiții „Construire complex sportiv, comuna Crasna, sat Crasna, județul Gorj”, cu o valoare a investiției de 4,3 milioane lei, a fost aprobat spre finanțare, de CNI, în luna februarie a acestui an.
Tinerii și elevii din comuna Crasna aveau nevoie de o bază sportivă atât pentru recreere, cât și pentru organizarea de competiții sportive.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here