Hoţ găsit de poliţişti ascuns sub masă

395

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Căpreni, riscă să stea ani buni după gratii după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să jefuiască casa unui vecin. Bărbatul, cercetat în prezent sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat, a fost găsit de poliţişti într-una din încăperile locuinţei, ascuns sub o masă.

În seara zilei de 20 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un localnic din comuna Căpreni cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitate, a pătruns într-un imobil al cărui proprietar nu se afla la domiciliu, cu scopul de a sustrage bunuri. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe hoţ ascuns într-una din camerele imobilului, ascuns sub o masă. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul secţiei şi Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti care l-a surprins pe V.F., ascuns sub o masă într-una din camerele imobilului, efectuând cercetarea locului faptei. În urma cercetării, s-a constatat că autorul a pătruns în locuinţă prin spargerea unui geam de la una din ferestrele locuinţei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat”, a precizat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
Suspectul a fost reţinut ieri, pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here